Първоначално публикувано от Alex_26
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Първоначално обслужване на 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеКакви точно са проблемите с техните комплекти?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеРолките почват да свирят а ремъците се анцепват
Аз лично и имам точно обратните наблюдения.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеТова след каква експлоатация се случва?!!!
Аз лично и имам точно обратните наблюдения.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
чук е Dayco-то, не се филмирайте
Comment
-
Първоначално публикувано от Lamerstein Покажи съобщениеЗдравейте на всички.
Ето ме и мене, новоизлюпен собственик на Алфа (въпреки съветите на здравия разум и приятели )
Въпроса ми е за първоначалното обслужване на колата
- Какво масло трябва да сложа (най-важния въпрос)
- ремъци, ролки - някакви специални изисквания към тях, марки ?
- същото за филтрите ?
- нещо друго което се очаква да се смени веднага ?
Модела е 156, 1,9 JTD (115 кс) от 2004.
Извинявам се предварително ако тези въпроси са питани 10 000 пъти и досаждам, но исках експертно мнение, защото местните сервизи са виждали Алфа само на картинка от дъвка - да знам какво да искам.
Щом са виждали алфа само на картинка недей да ходиш при тях че ще влезнеш в тежък финансов кръг и ще откажеш да си купуваш повече такава кола ако имаш възможност от клубните сервизи някой избери ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от Rigor Покажи съобщениеА относно филтрите FAAM, какъв е там проблемът?
Comment
-
Не само. Въздушния филтър изглежда много зле,с много малко филтриращ елемент и се къса лесно. Моят като го свалих беше разпран. Новият ми е techneco и си има дори външна защитна мрежа да го пази от нараняване.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Стана тя каквато стана...
Както чаках да ми докарат колата и ми се обадиха че австриеца я е продал на някой друг, а уж сделката беше уговорена.
Но си рекох - решил съм да е Алфа, Алфа ще е, и отидох в една от местните автокъщи и си харесах ето това
http://www.cars.bg/c1479961
Не е facelift, 4 г. е по старичка, но за сметка на това е 2.4 JTD, има си лети джанти, кожен салон, циферблатите светят с червено, абе личи си че е правена с внимание към детайла. Мотора 1.9 не съм го карал, но това 2.4 ме залепи за седалката, не дава да пипнеш газта.
Така че все пак ще се кара Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от Lamerstein Покажи съобщениеСтана тя каквато стана...
Както чаках да ми докарат колата и ми се обадиха че австриеца я е продал на някой друг, а уж сделката беше уговорена.
Но си рекох - решил съм да е Алфа, Алфа ще е, и отидох в една от местните автокъщи и си харесах ето това
http://www.cars.bg/c1479961
Не е facelift, 4 г. е по старичка, но за сметка на това е 2.4 JTD, има си лети джанти, кожен салон, циферблатите светят с червено, абе личи си че е правена с внимание към детайла. Мотора 1.9 не съм го карал, но това 2.4 ме залепи за седалката, не дава да пипнеш газта.
Така че все пак ще се кара АлфаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Точно до автокъщата има сервиз на Мото-Пфое, познати са ми, разбрахме се да им я оставя утре да я прегледат.
Първоначалните ми впечатления от краткия тест-драйв обаче са добри - всичко беше стегнато, нищо не тропаше, скърцаше, спирачките държаха - засилих я до 180 и колата закова без да занесе нанякъде.
Това за пасажерския бег и на мен ми направи впечатление че е изметнат.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lamerstein Покажи съобщениеТочно до автокъщата има сервиз на Мото-Пфое, познати са ми, разбрахме се да им я оставя утре да я прегледат.
Първоначалните ми впечатления от краткия тест-драйв обаче са добри - всичко беше стегнато, нищо не тропаше, скърцаше, спирачките държаха - засилих я до 180 и колата закова без да занесе нанякъде.
Това за пасажерския бег и на мен ми направи впечатление че е изметнат.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment